neděle 11. září 2016

Kam jen přepnu,

 
všude někdo vaří! Vaří Dita, vaří Láďa, vaří Koko, vaří Jarda s Jirkou, vaří Jiřina. Na prajvet TV nambr uan mistrují šéfové, na prajvet TV nambr tú soutěžící prostírají, seč jim kulinářské síly a mentální schopnosti stačí. V Řecku Mirek sice nevaří, leč komentuje, pro změnu. A konzumuje. Emanuelle na obrazovce již dovařil, což je ale škoda. 
 
Italova čeština zněla mému uchu lépe než mateřština ústy nejedné české shooting-cooking star... Signore byl také zábavnější a většinou i lépe vařil.
 
Zdeněk s Romanem, ti jsou ale nad všechny kategorie, jim by měli všichni budoucí gastronomiefilové nábožně naslouchat s nastraženým uchem, s vytřeštěným zrakem a s úžasem otevřenými ústy.  
 
Kurňa, a zas! Právě dozněla vynikající deska od Michala Prokopa. I povstala moje drahá, zapnula televižn - a lup ho, zas tam vaří! Iva s dcerou, pro změnu!
 
Ovšem, rád bych podotknul, že proti televiznímu vaření zase až tak mnoho nemám. Jenom si myslím, že by neškodilo, trochu to zredukovat. Amatérům, nejrůznějším bloggerkám a zejména hercům, bych zřídil rezervaci v podobě specializované TV stanice, určené jen a pouze jim.
 
Jinak totiž hrozí, že zanedlouho, sotva člověk zapne Rebel, Óčko nebo Šlágr, zazní místo muziky řinčení nádobím!
 
 
S pozdravy mňau a čau
 
Tvůj, čtenářstvo,
 
Gastrokocour 
 
 
 
 
 
   

Žádné komentáře:

Okomentovat